Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Донаторски координативни састанак представника Владе Црне Горе и представника амбасада, међународних организација и финансијских институција и међународних развојних агенција

Објављено: 01.12.2008. 21:21 Аутор: Насловна страна
У циљу дефинисања будућих активности у области координације донаторске подршке Црној Гори, у уторак 2. децембра 2008. године одржаће се Донаторски координативни састанак представника Владе Црне Горе и представника амбасада, међународних организација и финансијских институција и међународних развојних агенција.

Конференцију ће отворити предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић, док ће о моделима координације донаторске подршке говорити потпредсједник Владе и национални координатор за ИПА програм проф. др Гордана Ђуровић, те шеф Делегације Европске комисије у Подгорици Леополд Маурер, шеф Канцеларије ОЕБС-а у Подгорици Параскева Бадеску, а испред УН организација - стални представник УНДП-а у Црној Гори Александар Аванесов.

Донаторски координативни састанак предсједника Владе са представницима донаторске заједнице који су активни у Црној Гори, одржаће се у конференцијској сали Владе Црне Горе, ул. Јована Томашевића, са почетком у 15.00 сати.

Медији могу снимити почетак састанка и уводно излагање предсједника Владе.

Акредитације за праћење отварања Донаторског координативног састанка можете извршити код Бироа за односе с јавносшћу, на тел. 242 566.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?