Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић упутио честитке поводом Курбан Бајрама

Објављено: 07.12.2008. 18:26 Аутор: Насловна страна
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић упутио је, поводом Курбан Бајрама, честитке реису Исламске заједнице у Црној Гори, господину Рифату Фејзићу и свим вјерницима исламске вјероисповјести у Црној Гори.

У честитики се каже:
"Велики исламски празник Курбан Бајрам подстиче зближавање људи и даје надахнуће изградњи складних односа у друштву. Осим што позивају на утемељење вјере, празнични дани подсјећају на дужност његовања дијалога, заједништва и међусобног разумијевања. Нека дух Курбан Бајрама донесе мир, радост и благостање, оснажи наду у бољи живот и афирмише узвишене идеје напретка и општег добра, чему су Исламска заједница у Црној Гори и њени припадници истински посвећени.

Са надом да ћете и у наредном периоду бити активан чинилац у процесима који воде европској перспективи Црне Горе као отвореном мултикултурном друштву, искрено желим да бајрамске дане проведете у радости и задовољству".
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?