Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Предсједник Владе Мило Ђукановић примио делегацију Савеза удружења бораца НОР-а и антифашиста

Објављено: 04.02.2009. 21:54 Аутор: Насловна страна
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић разговарао је данас са делегацијом Савеза удружења бораца НОР-а и антифашиста Црне Горе у којој су били Андрија Николић, предсједник, Драган Дуровић, секретар и Мијат Шуковић, члан Предсједништва ове организације.

Заједнички је оцијењено да су борци и антифашисти значајно допринијели обнови црногорске државности.

Премијер Ђукановић је оцијенио да борачка организација, ојачана бројним антифашистима, остаје значајан фактор у реализацији програмских државних задатака. Уз антифашизам као окосницу свих активности, посебно ваља истаћи заједнички брижан однос према револуционарној традицији и споменицима револуције. То потврђује и скори пријем црногорске борачке организације у свјетску Лигу ратних ветерана. Указано је и на веома добру сарадњу са борачким организацијама из бивших југословенских република, као и на интензивну међународну сарадњу.

Током разговора било је ријечи и о проблемима у раду борачке организације, што ће бити тема новог сусрета предсједника Владе Мила Ђукановића са представницима Савеза удружења бораца НОР-а и антифашиста Црне Горе.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?