Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић учествоваће на Првом пословном ручку Америчке привредне коморе у Црној Гори (АмЦхам)

Објављено: 27.01.2009. 22:41 Аутор: Насловна страна
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић учествоваће, као гост, на Првом пословном ручку Америчке привредне коморе у Црној Гори (АмЦхам), који ће бити одржан у сриједу 28. јануара 2009. године у Подгорици.

Америчка привредна комора у Црној Гори почела је са радом у новембру 2008. године, чији је циљ унапређење међусобне сарадње и пријатељства Црне Горе и Сједињених Држава кроз трговину, инвестиције и економски развој. Америчка привредна комора тежи промоцији америчких комерцијалних интереса и интереса међународних, локалних и других модерних компанија, које заступају концепт одговорног корпоративног друштва и дијеле његове вриједности.

Пословни ручак Америчке привредне коморе биће одржан у Зеленом салону Хотела Црна Гора. Према правилима Америчке привредне коморе, након говора почасног госта предвиђена је сесија која је резервисана ексклузивно за чланове и госте Америчке привредне коморе (не и за представнике медија).

Прецизније информације о пословном ручку можете добити код Америчке привредне коморе, а акредитације новинара треба извршити на е-маил инфо@амцхам.ме
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?