Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примио делегацију Бокељске морнарице

Објављено: 05.02.2009. 23:05 Аутор: Насловна страна
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примио је данас делегацију Бокељске морнарице коју је предводио адмирал Милош Милошевић.

Премијер Ђукановић подржао је у разговору иницијативу да импресиван јубилеј - 12 вјекова од оснивања Бокељске морнарице, током ове године буде обиљежен низом издавачких подухвата, као и научних и културних скупова.

Предсједник Владе сагласио се са предлогом делегације Бокељске морнарице да на највишем државном нивоу буде формиран Организациони одбор који ће осмислити и реализовати цјелокупан програм активности на обиљежавању изузетног јубилеја.

У име Бокељске морнарице, адмирал Милошевић захвалио је предсједнику Ђукановићу на исказаној подршци у досадашњем раду, као и у
предстојећим активностима поводом 1200 година од оснивања ове институције, уз констацију да јубилеј Бокељске морнарице уједно служи и на понос држави Црној Гори.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?