Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примиће предсједника Владе Републике Италије Силвија Берлусконија

Објављено: 15.03.2009. 20:30 Аутор: Насловна страна
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примиће у понедјељак, 16. марта 2009. године у Подгорици, предсједника Владе Републике Италије Силвија Берлусконија, који на позив црногорског премијера борави у званичној посјети Црној Гори.

Премијера Берлусконија дочекаће на Аеродрому Подгорица предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић, на церемонији која ће бити одржана у 16,05 сати.

Разговори предсједника двије владе биће одржани у Вили Горица у 16,30 сати, након чега ће (у 17,15 сати) дати изјаве за медије.

По окончању званичних разговора (у 18,15 сати) предсједник италијанске владе сусрешће се и са групом студената италијанског језика са Филозофског факултета у Никшићу.

Акредитације за снимање свечаног дочека и почетка разговора, као и за праћење изјава премијера Ђукановића и Берлусконија, треба извршити у понедјељак 16. марта до 14,00 сати
код Бироа за односе с јавношћу, на фаx. 242 -566. Сниматељи и фоторепортери који ће пратити церемонију дочека, треба да буду на аеродрому најкасније 40 минута прије церемоније.

Предсједника италијанске владе испратиће у уторак, 17. марта на Аеродрому Подгорица у 09,05 сати, министар иностраних послова Црне Горе Милан Роћен.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?