Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примио министра унутрашњих послова Републике Хрватске Томислава Карамарка

Објављено: 19.03.2009. 19:40 Аутор: Насловна страна
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примио је министра унутрашњих послова Републике Хрватске Томислава Карамарка, који са сарадницима борави у посјети Црној Гори.

Премијер Ђукановић је оцијенио да свеукупна сарадња Црне Горе и Хрватске, па и сарадња полиција двије државе, може бити примјер за регион. Он је подвукао да ефикасна борба против криминала и корупције, који су пратеће појаве свих друштава у транзицији, захтијева регионалну сарадњу и да су на том плану полиције двије државе оствариле запажене резултате.

Министар Карамарко је истакао задовољство интензивном сарадњом која је остварена са црногорском полицијом, изражавајући спремност да и у наредном периоду Хрватска пружи сву потребну помоћ колегама у Црној Гори у процесу интеграција.

Заједнички је оцијењено да је и прекогранична сарадња све интензивнија, као и да је договор Црне Горе и Хрватске о начину рјешавања питања Превлаке добар путоказ за превазилажење сличних проблема у региону.

Разговору премијера Ђукановића и министра Карамарка присуствовали су и министар унутрашњих послова Јусуф Каламперовић и директор Управе полиције Веселин Вељовић.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?