Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примио директора Бироа за развој Међународне уније за телекомуникације Самија Ал Башира Моршида

Објављено: 31.03.2009. 21:41 Аутор: Насловна страна
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примио је данас директора Бироа за развој Међународне уније за телекомуникације Самија Ал Башира Моршида.

Премијер Ђукановић је истакао да Влада придаје изузетан значај унапрјеђењу сектора телекомуникација, са циљем да га пројектује у складу са највишим међународним стандардима. Он је подвукао и значај сарадње Владе Црне Горе са Међународном унијом за телекомуникације, најављујући да ће развој тог сектора бити у фокусу пажње и. будуће црногорске Владе.

Директор Бироа за развој ИТУ Сами Ал Башир Моршид истакао је да је Црна Гора у кратком времену постигла изузетан напредак у развоју сектора телекомуникација, чиме је доспјела на 17.мјесто у свијету по брзини и успјешности развоја овог сектора. Он је изразио спремност Међународне уније да и у предстојећем периоду пружи адекватну помоћ црногорској Влади за унапрјеђење овог сектора.

Директор Бироа за развој ИТУ је такође уручио позив премијеру Ђукановића да учествује на Свјетској изложби и форуму телекомуникација, који ће бити одржан у октобру у Женеви.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?