Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић упутио честитке поводом великог хришћанског празника Васкрса

Објављено: 16.04.2009. 19:08 Аутор: Насловна страна
Поводом великог хришћанског празника Васкрса, предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић упутио је честитке вјерницима, свјештенству и свим грађанима православне вјероисповијести у Црној Гори.

У честитики се каже:
"Као трајни цивилизацијски симбол побједе добра и људскости, Васкрс је празник наде који охрабрује наша настојања да изграђујемо боље и праведније друштво, у коме је узајамно поштовање једна од најважнијих тековина. Васкршњи празници су одувијек доносили радост и љубав вјерницима и свим добронамјерним људима, окупљеним у мисији стварања општег напретка.

Увјерен сам да ће нас дани Васкрса подстаћи да, на темељима међусобног повјерења и пожртвованости, његујемо непролазне хришћанске вриједности. Такође сам сигуран да ћемо заједнички складно са Васкршњим порукама - и убудуће афирмисати мултиетнички дух нашег друштва који представља поуздану залогу европске будућности Црне Горе.

Нека велики хришћански празник донесе радост и успјех грађанима на свим животним пољима и додатно оснажи сва дјеловања којима је циљ остварење добробити и благостања у Црној Гори" - истакао је премијер Ђјукановић.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?