Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Извјештај о консултовању заинтересоване јавности у поступку израде Нацрта Програма за ИКТ у правосуђу 2021-2023

Објављено: 24.03.2020. 20:31 Аутор: М.Л.

 На основу члана 12 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија ("Службени лист Црне Горе", бр. 41/18), Министарство правде је, 4. марта 2020. године, упутило јавни позив органима, организацијама, удружењима и појединцима (заинтересована јавност), да се укључе у почетну фазу припреме Нацрта Програма за информационо – комуникационе технологије у правосуђу за период 2021-2023 са Акционим планом за спровођење програма за период 2021-2023 и да доставе своје иницијативе, предлоге, сугестије и коментаре у писаном и електронском облику.

Поступак консултовања заинтересоване јавности је трајао 15 дана од дана објављивања јавног позива на интернет страници Министарства правде и порталу е-управа.

Након истека рока за консултације констатовано је да није било заинтересованих субјеката у поступку консултовања заинтересоване јавности, односно да у предвиђеном року на адресу Министарства правде нису достављене писане иницијативе, предлози, сугестије или коментари.

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?