Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Предсједник Владе Републике Хрватске Иво Санадер у званичној посјети Црној Гори

Објављено: 20.06.2009. 00:51 Аутор: Насловна страна
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примиће у понедјељак, 22. јуна 2009. године, предсједника Владе Републике Хрватске Ива Санадера, који борави у званичној посјети Црној Гори.

Предсједника Владе Републике Хрватске дочекаће, на аеродрому Подгорица у 10.30 сати, министар иностраних послова Црне Горе Милан Роћен.

У 11.00 сати премијера Санадера ће, на платоу испред Виле Горица у Подгорици, уз свечани церемонијал, дочекати предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић.

Разговори црногорског и хрватског премијера биће одржани у Вили Горица, 11.45. сати.

У 12.30 сати министар саобраћаја, поморства и телекомуникације Црне Горе Андрија Ломпар и министар мора, промета и инфраструктуре Хрватске Божидар Калмета потписаће Споразум о ваздушном саобраћају између Црне Горе и Хрватске.

Премијери Црне Горе и Хрватске, Мило Ђукановић и Иво Санадер даће, након потписивања Споразума, изјаве за медије.

Акредитације за снимање дочека на Аеродрому Погорица, праћење свечаног церемонијијала на платоу испред Виле Горица, снимање почетка разговора два премијера, потписивање Споразума, као и за праћење изјава, треба извршити у Бироу за односе с јавношћу, најкасније у недјељу 21. јуна до 20.00 сати, уз потпис овлашћеног лица и печат редакције, на фаx 242 566.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?