Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Честитке предсједнику Владе Милу Ђукановићу поводом поновног избора на ту функцију

Објављено: 09.07.2009. 23:56 Аутор: Насловна страна
Поводом поновног избора на мјесто предсједника Владе Црне Горе, премијеру Милу Ђукановићу и даље стижу честитке и најбоље жеље у обављању те дужности од бројних највиших званичника међународне заједнице, као и предсједника и премијера великог броја земаља региона, Европе и свијета.

Честитку премијеру Ђукановићу упутила је и државни секретар САД Хилари Клинтон.


- Честитам Вам на Вашем недавном, поновном избору за предсједника Владе.Сједињене Државе подржавају евроатлантске аспирације Црне Горе и вреднују конструктивну улогу коју је Црна Гора преузела како на регионалном тако и глобалном нивоу. Желим вам сваки успјех са Вашим новим тимом сарадника. Сједињене Државе се унапријед радују даљој сарадњи са Вама у циљу јачања билатералног партнерства, унапрјеђења демократских вриједности и безбједности у Црној Гори, као и промовисању мира и стабилности на Балкану и широј међународној заједници наводи се у честитци државног секретара САД Хилари Клинтон предсједнику Ђукановићу.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?