Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао католицима у ЦГ Ускрс: нека симболика побједе живота над смрћу надјача забринутост и стрепњу од опасности која је задесила цио свијет

Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе и своје лично Ускрс великодостојницима Католичке цркве и вјерницима католичке вјероисповијести у Црној Гори.

„Честитајући велики хришћански празник, желим да симболика побједе живота над смрћу, и радост благих ускршњих дана, надјачају забринутост и стрепњу од опасности која је задесила цио свијет, па и Црну Гору. Мултиконфесионална и мултикултурална Црна Гора поштује и слави своје различитости које нас као друштво уједињују у заједничкој тежњи ка добру за свакога од нас“ – стоји у ускршњој честитки предсједника Владе упућеној Надбискупу Барском и Примусу Которском мсгр. Року Ђонлешају.

Премијер Душко Марковић у честитки наводи да су протекли дани и седмице великих здравствених и економских изазова показали да држава Црна Гора има потенцијал и способност да пружи заштиту и сигурност сваком свом грађанину и његовој породици.

„Вјерујући у успјешну будућност наше Црне Горе, још једном честитам Ускрс и желим да празничне дане проведете у здрављу и спокоју са породицом и својим најближима“ – стоји у честитки премијера Марковића надбискупу Ђонлешају.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?