Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Предсједник Владе Мило Ђукановић примио, поводом 02. октобра - Дана безбједности, министра унутрашњих послова и јавне управе Ивана Брајовића, директора Управе полиције Веселина Вељовића и директора Полицијске академије Живка

Објављено: 02.10.2009. 01:42 Аутор: Насловна страна
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примио је данас, поводом 02. октобра - -Дана безбједности, министра унутрашњих послова и јавне управе Ивана Брајовића, директора Управе полиције Веселина Вељовића и директора Полицијске академије Живка Шипчића.

Премијер Ђукановић је честитао празник гостима и свим припадницима црногорских снага безбједности, пожељевши им том приликом успјех у раду у будућности. Он је изразио задовољство урађеним у претходном периоду и истакао да је у овој области, одговорно и професионално, обављено много важних послова на учвршћивању правне и безбједносне сигурности грађана Црне Горе и њених посјетилаца. И у периоду прије обнове независности, а нарочито након тога, снаге безбједности Црне Горе дале су снажан допринос учвршћивању темеља правне државе и упостављању Црне Горе као једне од водећих инвестиционих и туристичких дестинација у региону. То је истовремено и гаранција да ће Црна Гора и убудуће на прави начин одговорити свим изазовима који јој предстоје.

Захваљујући на честиткама, министар Брајовић је истакао опредијељеност за наставак извршавања захтјевних задатака који се тичу испуњавања високих професионалних стандарда и обавеза Црне Горе на путу ка чланству у ЕУ.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?