Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив за ангажовање лица за обављање административно-техничких послова потребних за редовно функционисање омладинског сервиса у Подгорици

Објављено: 27.05.2020. 18:11 Аутор: Министарство спорта и младих
У складу са чланом 26 Закона о младима (“Сл. лист ЦГ”, бр. 25/19) и чланом 5 Правилника о начину функционисања омладинских сервиса и обављању административно-техничких послова потребних за њихово функционисање ("Сл. лист ЦГ", бр. 09/20), Министарство спорта и младих расписује


ЈАВНИ ПОЗИВ
за ангажовање лица за обављање административно-техничких послова потребних за редовно функционисање омладинског сервиса у Подгорици


Обављање административно-техничких послова потребних за редовно функционисање омладинских сервиса подразумијева:
- свакодневни рад у омладинском сервису;
- рад на спровођењу омладинских активности у складу са Планом и програмом рада омладинског сервиса;
- послове који се односе на уступање омладинског сервиса;
- сачињавање извјештаја о раду омладинског сервиса.

Право учешћа на јавном позиву има лице, које има:
- црногорско држављанство;
- пребивалиште у Црној Гори;
- најмање ИВ ниво квалификације образовања;
- не више од 30 година живота.

Уз Пријаву на јавни позив, која чини саставни дио овог јавног позива, потребно је доставити сљедећу документацију:
- увјерење о држављанству;
- увјерење о пребивалишту;
- доказ о завршеном нивоу образовања и
- биографију, која поред личних података треба да садржи податке о образовању, стручном усавршавању, посебним областима знања и вјештина које лице посједује.

Са лицем које испуњава услове јавног позива обавља се усмени интервју, на основу којег се врши одабир лица за обављање административно-техничких послова.

Након спроведеног интервјуа са лицем за обављање административно-техничких послова закључује се уговор којим се уређују међусобна права и обавезе.

Пријаве на јавни позив са неопходном документацијом достављају се непосредно, предајом на архиву Министарства спорта и младих, сваког радног дана од 08:00х до 10:00х и од 12:00х до 14:00х, путем електронске поште на е-адресу мс@мс.гов.ме или поштом слањем на адресу: Министарство спорта и младих, Подгорица, ул. Светлане Кане Радевић бр.3, са назнаком „За јавни позив – Административно-технички послови у омладинском сервису“.

Пријаве на јавни позив се подносе у року од 15 дана од дана објављивања позива на званичној интернет страници Министарства спорта и младих, закључно са 11.06.2020.године.

Пријаву на јавни позив можете преузети овдје.

Обавјештење за ангажовање лица за обављање административно-техничких послова потребних за редовно функционисање омладинског сервиса у Подгорици можете преузети на линку Обвјештење јавни позив Подгорица.доцx
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?