Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примио у опроштајну посјету амбасадора Велике Британије Кевина Лајна

Објављено: 28.10.2009. 22:56 Аутор: Насловна страна
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примио је у опроштајну посјету амбасадора Велике Британије Кевина Лајна. Предсједник Владе се захвалио амбасадору Лајну на доприносу за интензивнији развој политичких и економских односа измедју двије земље и истакао да је за Црну Гору, али и за стабилност региона, важна подршка Велике Британије на путу европских и евро-атлантских интеграција.

Велика Британија ће наставити да снажно подржава интеграције Црне Горе у Европску унију и НАТО, истакао је амбассадор Лајн, истичући задовољство имплементацијом пројеката које подржавају, нарочито тwиннинг пројекта Подршке борби против организованог криминала и корупције која се финансира из ИПА средстава.

Саговорници су изразили задовољство најавом инвестиција из Велике Британије, уз увјерење да ће интересовање британских инвеститора убрзо бити реализовано низом успјешних пословних пројеката.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?