Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Високи представник ЕУ за заједничку спољну и безбједносну политику Хавијер Солана, поводом завршетка његове дужности, позвао телефоном предсједника Владе Црне Горе Мила Ђукановића

Објављено: 30.11.2009. 20:48 Аутор: Насловна страна
Високи представник ЕУ за заједничку спољну и безбједносну политику Хавијер Солана, поводом завршетка његове дужности, позвао је телефоном предсједника Владе Црне Горе Мила Ђукановића и пренио му изразе захвалности за дугогодишњу успјешну сарадњу. Солана је високо оцијенио напредак Црне Горе на путу европске и евроатлантске интеграције и њену улогу у јачању регионалне стабилности, и истакао да ће и даље са интересовањем пратити процесе у Црној Гори и у региону.

Премијер Ђукановић је такође изразио задовољство вишегодишњом конструктивном сарадњом са Хавијером Соланом, и захвалио му на доприносу укупном напретку Црне Горе и свих земаља региона које повезују заједнички европски и евроатлантски циљеви.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?