Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић честитао Економском факултету 60. годишњицу рада: Више од дванаест хиљада ваших студената дало снажан допринос просперитету и напретку ЦГ

Предсједник Владе Душко Марковић честитао је декану економског факултета проф. др. Николи Миловићу, као и садашњим и ранијим професорима, студентима и осталим запосленима 60. годишњицу Факултета.

„Улагање у људски капитал, наше младе људе, је улагање у развој и свијетлу будућност Црне Горе. Током 60 година постојања, на Економском факултету се образовало више од дванаест хиљада студената који су дали снажан допринос просперитету и напретку Црне Горе. Увјерен сам да ће ваши студијски програми пратити развој савремене економске мисли али и потребе нашег тржишта и да ћете наставити да будете снажна подршка убрзаног развоја црногорске економије“ – наводи се у честитки предсједника Владе.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?