Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Настављен циклус обука у оквиру ИПА пројекта “Технича подршка грант корисницима у имплементацији пројеката”

Објављено: 30.06.2020. 19:38 Аутор: Министарство науке
Ministarstvo nauke

Министарство науке и консултантска фирма Интернатионал Цонсултинг Еxпертисе (ИЦЕ) која спроводи ИПА пројекат “Технича подршка грант корисницима у имплементацији пројеката”, организовали су данас, 30. јуна 2020. године у Министарству науке, радионицу на тему “Пројектни менаџмент, мониторинг, видљивост и комуникација”. Обука представља планиране активности на поменутом пројекту и има за циљ да ојача вјештине учесника у овим областима (корисника пројеката из Колаборативне грант шеме за иновативне пројектне идеје и представника Министарства науке који су задужени за реализацију активности из домена ИПА програма).

Радионицу је водио тим лидер пројекта, г-дин Бошко Нектаријевић.

Пројекат “Технича подршка грант корисницима у имплементацији пројеката” реализује се кроз ИПА Програм ЕУ и ЦГ за запошљавање, образовање и социјалну заштиту. Уговор је почео са реализацијом од 31. јула 2019. године и траје 18 мјесеци.

Укупна вриједност пројекта износи 116.000,00 ЕУР.

Наредни циклус обука одржаће се током јула мјесеца.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?