Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Радионице у оквиру пројекта Формулција и имплементација Националног акционог плана борбе против бесправне сјече и других бесправних шумских радњи у Црној Гори

Објављено: 06.04.2009. 18:29 Аутор: А умарство
У оквиру пројекта Формулција и имплементација Националног акционог плана борбе против бесправне сјече и других бесправних шумских радњи у Црној Гори који финансира Свјетска Банка, у периоду од 6 до 8 априла 2009. у хотелу Европа у Подгорици одражаће се двије радионице.

Прва радионица (6 и 7 април) Механизми шумског мониторинга и контроле за сузбијање противправних сјеча обрадиће сљедеће теме: Управљање и контрола концесионим системима; разматрање механизама шумског мониторинга и потврда легалности дрвета и дрвне грађе и методологија откривања противправних сјеча у Црној Гори.

Друга радионица (8 април) Мониторинг и евалуација процеса имплементације Националног акционог плана ће детаљније обрадити системе мониторинга и евалуације, као и механизме укључивања интересних група у процес имплементације документа Национални акциони план за борбу против бесправних активности у шумарству, чији је нацрт урађен у оквиру пројекта.

Предавачи на радионицама ће бити представници консултантске фирме Интерцооператион из Швајцарске.

Download
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?