Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Позив за јавну расправу на Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о управном спору

Објављено: 10.09.2020. 20:11 Аутор: Д.Т.
На основу члана 15 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија („Службени лист ЦГ“, број 41/18)



МИНИСТАРСТВО ПРАВДЕ
даје на јавну расправу
НАЦРТ ЗАКОНА О ИЗМЈЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О УПРАВНОМ СПОРУ
и упућује
ЈАВНИ ПОЗИВ


грађанима, научној и стручној јавности, државним органима, струковним удружењима, политичким субјектима, невладиним организацијама, међународним организацијама, медијима и свим заинтересованим организацијама и заједницама, да се укључе у јавну расправу и дају свој допринос у разматрању Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о управном спору.

Јавна расправа о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о управном спору трајаће 20 дана од дана објављивања јавног позива на интернет страници Министарства правде и порталу е-управе.

Предлози, сугестије и коментари на Нацрт овог закона могу се доставити Министарству правде, Вука Караџића бр. 3, 81000 Подгорица, или на е-маил: маријана.крстиц@гов.мпа.ме

У прилогу можете преузети:

1. Програм јавне расправе
2. Нацрт Закона о измјенама и допунама Закона о управном спору
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?