Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Програм ЕНО: Позив за учешће у онлајн симпозијуму Пеаце ис Греен

Објављено: 10.09.2020. 19:21 Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

Поводом обиљежавања 20 година постојања Међународног програма ЕНО – Енвиронмент онлине, 21. и 22. септембра одржаће се веб симпозијум који организује ЕНО Индија у сарадњи са ЕНО програмом, Енвирате и другим партнерима, на актуелне теме одрживог развоја и одрживе будућности.

Онлајн догађај ће окупити представнике из више од 100 земаља и преко 10 000 школа ЕНО, невладиних организација, јавних и приватних организација, експерата у области животне средине и осталих стејкхолдера, све у циљу прославе значајног јубилеја и глобалних тема. Слоган симпозијума је “Мир је зелен - Обликујмо заједно мир” (Пеаце ис греен - Схапе пеаце тогетхер).

Образовне установе ЕНО мреже могу узети учешће пријавом на сљедећем линку: хттпс://бит.лy/2Д02к7Q.

Веб-сајтови: хттп://www.ацтноw.орг.ин и хттп://www.ацтноw.орг.ин/пеаце-ис-греен.хтмл и Фацебоок страница : хттпс://www.фацебоок.цом/Ацтноwиндиа/

Такође, ЕНО мрежа позива своје чланице да, уколико им могућности и епидемиолошка ситуација дозвољавају, и ове године учествују у традиционалној акцији садње дрвећа која ће се одржати 21. септембра, на Међународни дан мира.

Пријава за акцију садње и упутства за учешће: хттпс://www.енопрограмме.орг/неwс

Овдје можете преузети позивна писма и информације за веб симпозијум и ЕНО Трее Плантинг Даy.

ПеацеИсГреен-Инвите-Финал -РКС.пдф

ЕНО Трее Плантинг Даy (1).пдф

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?