Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одржана сједница Комисије за избор РСП корисника за Под-пројекат МНЕ9 “Изградња станова за 96 социјално најугроженијих породица на Врелима Рибничким, Подгорица”

Објављено: 11.09.2020. 20:16 Аутор: МРСС
На сједници Комисије за избор РСП корисника за Под-пројекат МНЕ9 “Изградња станова за 96 социјално најугроженијих породица на Врелима Рибничким, Подгорица”, одржаној данас у просторијама водец́е институције за Црну Гору, Министарства рада и социјалног старања, најављено је да ц́е јавни позив за изградњу бити објављен 15.септембра 2020. године.

Захтјеви се подносе у просторијама вишенамјенског центра на Кампу Коник у Подгорици сваког дана од 10:00 до 14:00 часова.
Укупна вриједност овог Под-пројекта је 4.002.061,00 еура, од чега је 3.229.964,00 еура обезбјеђено из донација.

Главни донатор је Европска унија, а значајан финансијски допринос пружиле су влада Сједињених Држава и владе Италије, Њемачке, Норвешке, Швајцарске, Данске и Турске. Програм подржавају Високи комесар за избјеглице Уједињених нација- УНХЦР и Организација за европску безбједност и сарадњу - ОЕБС.

Тагови

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?