Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао Дан општине: Рожаје је увијек давало ослонац путу напретка Црне Горе

Објављено: 29.09.2020. 22:30 Аутор: Кабинет предсједника Владе Црне Горе
Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име предсједнику општине Рахману Хусовићу, предсједнику Скупштине општине Алмиру Авдићу, одборницима у Скупштини општине и грађанима Рожаја Дан општине.

„Чувајући мултинационални склад и његујући љубав према нашој Црној Гори, Рожаје је увијек давало ослонац европском и путу свеукупног напретка наше земље. Путу који подразумијева слободу и независност и значи више демократије и бољи живот наших грађана“, пише у честитки предсједника Владе. 

Влада је, како се додаје, у претходне четири године предано радила на унапређењу укупне друштвене инфраструктуре у циљу валоризације природних потенцијала овог краја. 

Завршетак изградње новог ски центра Штедим-Хајла поставиће Рожаје на мјесто које му припада на црногорској туристичкој мапи. 

„Увјерен сам да ће ваш град у кратком року бити примјер економског успјеха и свеукупног развоја на нашем Сјеверу и шире“, наводи се у честитки предсједника Владе.

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?