Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Листа кандидата/киња НВО који су предложени/е за члана/ицу Комисије за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма у 2020. години по конкурсу „Подршка програмима превенције злоупотребе дрога међу кључним популацијама"

Објављено: 29.09.2020. 12:21 Аутор: Министарство здравља

На основу члана 8 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија („Службени лист ЦГ“, број 41/2018), а у вези са чланом 32б Закона о невладиним организацијама („Службени лист ЦГ“, бр. 39/11 и 37/17), Министарство здравља објављује

ЛИСТУ КАНДИДАТА/КИЊА НВО

који су предложени/е за члана/ицу Комисије за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у 2020. години у области здравства, по конкурсу „Подршка програмима превенције злоупотребе дрога међу кључним популацијама за 2020. годину“

На основу јавног позива који је Министарство здравља објавило 03.07.2020. године, за предлагање представника/це за члана/ицу Комисије за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у 2020. години у области здравства, по конкурсу „Подршка програмима превенције злоупотребе дрога међу кључним популацијама за 2020. годину“ као представника/це невладиних организација. По истеку рока прописаног Јавним позивом, на адресу Министарства здравља приспјело је 12 предлога НВО са потпуном и валидном документацијом за кандидата:

И. Слободана Томашевића, којег су за члана Комисије предложиле следеће НВО:

  1. Истраживачки омладински центар Котор
  2. Ђакомо Адриатиц
  3. Систем
  4. Идентитет
  5. Приморски траг
  6. Центар креативних вјештина
  7. Шанса
  8. Адриатица
  9. Центар сјевера
  10. Развојни центар
  11. БП демократски центар
  12. Манифест

Министар здравља ће изабрати за члана Комисије за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у 2020. години у области здравства, по конкурсу „Подршка програмима превенције злоупотребе дрога међу кључним популацијама за 2020. годину“, представника/цу невладине организације који испуњава прописане услове и за кога пристигло највише предлога невладиних организација које су испуниле прописане услове.

Предсједница Комисије

Прим др Мевлида Гусињац

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?