Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Унапријеђени школски портали са подацима из области образовања одраслих

Објављено: 04.11.2020. 17:25 Аутор: ПР служба

Министарство просвјете је омогићило свим заинтересованим кориснима школских портала www.сколскамреза.еду.ме и www.сколскастатистика.еду.ме да имају увид у податке из области образовања одраслих.

На порталу www.сколскастатистика.еду.ме могу се наћи сљедећи подаци: број организатора образовања одраслих по регијама/ по општинама, број кандидата по полу/ по општинама/ у школама/ у другим установама образовања одраслих/ по врстама квалификација (по регијама).

Такође, на овом порталу се могу наћи и основни подаци за сваког појединачног организатора образовања одраслих, њихова интернет презентација, контакт е-маил, контакт телефон, адреса, осоновни подаци о броју кандидата по програмима образовања и по полу.

На порталу www.сколскамреза.еду.ме је приказан сателитски приказ сједишта организатора образовања одраслих и њихових подручних јединица, обиљежене са посебном иконицом одређеном специфично за њих.
Ова активност је припремљена из средстава пројекта „Национални координатор за реализацију Европске агенде за учење одраслих“ који припада Ерасмус+ програму.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?