Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Кривокапић - Марковић: Нова Влада да настави рад у интересу грађана

Објављено: 07.12.2020. 11:30 Аутор: Кабинет предсједника Владе Црне Горе

Предсједник Владе Црне Горе проф. др Здравко Кривокапић састао се данас са предсједником 41. Владе Душком Марковићем чиме је и званично отпочео свој мандат на челу 42. Владе Црне Горе.

Саговорници су размијенили мишљење о амбијенту између избора двије владе који је окарактерисала здравствена криза и захтјевна економска ситуација, те констатовали да је неопходно одржати инвестициони циклус и унаприједити стандард грађана.

Марковић је информисао о реализацији капиталних инфраструктурних пројеката са посебним акцентом на развој Сјевера и истакао да је најважнији задатак нове Владе да што прије усвоји Буџет како би се сачувао развојни моментум и обезбједило несметано функционисање система у цјелини.

Премијер Кривокапић је захвалио на конструктивном приступу и корисним оцијенио ресорне састанке који су претходили формирању 42. Владе Црне Горе. 

„Наш задатак је да на најбољи начин, користећи људски капитал, радимо за заједничко добро свих грађана Црне Горе“ казао је премијер и истакао да је формирање овакве Владе једини исправан пут за Црну Гору у овом тренутку.

Састанку су присуствовали генерални секретар Владе Црне Горе Божо Милоњић и шефица Кабинета предсједника Владе Ивана Маловић.

Zdravko Krivokapić - Duško Marković (07.12.2020.)
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?