Krivokapić - Marković: Nova Vlada da nastavi rad u interesu građana

Objavljeno: 07.12.2020. 11:30 Autor: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore

Predsjednik Vlade Crne Gore prof. dr Zdravko Krivokapić sastao se danas sa predsjednikom 41. Vlade Duškom Markovićem čime je i zvanično otpočeo svoj mandat na čelu 42. Vlade Crne Gore.

Sagovornici su razmijenili mišljenje o ambijentu između izbora dvije vlade koji je okarakterisala zdravstvena kriza i zahtjevna ekonomska situacija, te konstatovali da je neophodno održati investicioni ciklus i unaprijediti standard građana.

Marković je informisao o realizaciji kapitalnih infrastrukturnih projekata sa posebnim akcentom na razvoj Sjevera i istakao da je najvažniji zadatak nove Vlade da što prije usvoji Budžet kako bi se sačuvao razvojni momentum i obezbjedilo nesmetano funkcionisanje sistema u cjelini.

Premijer Krivokapić je zahvalio na konstruktivnom pristupu i korisnim ocijenio resorne sastanke koji su prethodili formiranju 42. Vlade Crne Gore. 

„Naš zadatak je da na najbolji način, koristeći ljudski kapital, radimo za zajedničko dobro svih građana Crne Gore“ kazao je premijer i istakao da je formiranje ovakve Vlade jedini ispravan put za Crnu Goru u ovom trenutku.

Sastanku su prisustvovali generalni sekretar Vlade Crne Gore Božo Milonjić i šefica Kabineta predsjednika Vlade Ivana Malović.

Zdravko Krivokapić - Duško Marković (07.12.2020.)
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?