Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Прва званична посјета: Абазовић, Милатовић и Спајић посјетили Тузи

Објављено: 14.12.2020. 15:30 Аутор: Кабинет потпредсједника Владе Црне Горе

Потпредсједник Владе др Дритан Абазовић, министар економског развоја Јаков Милатовић и министар финансија и социјалног старања Милојко Спајић боравили су данас у првој службеној посјети Општини Тузи.

У разговору са предсједником Општине Ником Ђељошајем, Абазовић је подсјетио на огроман значај који та новоформирана Општина има за Црну Гору и указао на њене бројне развојне потенцијале.

„Влада је посвећена развоју свих општина у Црној Гори и због тога данашња радна посјета има за циљ да покаже да је сваки дио територије Црне Горе од једнаког значаја за новоформирану Владу. Надамо се да ће Тузи, уз још снажнију подршку Владе, у што краћем року искористити све развојне потенцијале које имају, шта би значајно побољшало квалитет живота свих грађана/ки Тузи“, указао је Абазовић.

Абазовић је указао да ће нова Влада, за разлику од претходне, искоријенити сваки вид дискриминације у односу према Општини Тузи, нарочито оне који се односе на финансијски аспект, као и да ће бити подршка свим развојним пројектима.

Предсједник Општине Тузи Ник Ђељошај упознао је представнике Владе о свим проблемима које та Општина има, по питању финансирања и реализације других пројеката, а представници Владе су исказали спремност да максимално помогну при рјешавању наведених проблема.

Dritan Abazović - radna posjeta opštini Tuzi (14.12.2020.)
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?