Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Прва посјета премијера Кривокапића Бриселу

Објављено: 14.12.2020. 19:15 Аутор: Кабинет предсједника Владе Црне Горе

Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић боравиће наредна два дана у Бриселу, гдје ће разговарати са високим званичницима Европске уније (ЕУ) и са генералним секретаром НАТО-а Јенсом Столтенбергом.

Кривокапић ће у уторак, 15. децембра разговарати са предсједником Европског савјета Шарлом Мишелом, специјалним представником ЕУ за дијалог Београд - Приштина и друга регионална питања на Западном Балкану Мирославом Лајчаком, као и са генералним секретаром НАТО-а Јенсом Столтенбергом.

Премијер Кривокапић у сриједу, 16. децембра састаће се са европским комесаром за проширење и сусједску политику Оливером Вархељијем, предсједником Краљевине Владе Белгије Александером де Кроом, као и са предсједницом Представничког дома Белгије Елијаном Тилије.

Са премијером у Брисел путују министрака одбране Оливера Ињац, министар економског развоја Јаков Милатовић и главна преговарачица Црне Горе са ЕУ, Зорка Кордић.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?