Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

ИЦГЕБ Програм за финансирање научних скупова, радионица и курсева у 2022. години

Објављено: 29.12.2020. 17:03 Аутор: Министарство науке
Фонд Међународног центра за генетички инжењеринг и биотехнологију (ИЦГЕБ) за финансирање састанака и курсева, пружа могућност организације и финансирања научних скупова, радионица, али и теоријских и практичних курсева у области природних наука у 2022. години, на територији чланица ИЦГЕБ-а. Само чланице ИЦГЕБ-а могу конкурисати за ова бесповратна средства.

Годишњи Позив пружа могућност лабораторијама или институтима да организују ИЦГЕБ догађаје или да добију спонзорство научних скупова/састанака на теме од значаја за ИЦГЕБ.

За више детаља о начину пријављивања можете се информисати на сајту ИЦГЕБ-а хттпс://www.ицгеб.орг/ацтивитиес/меетинг-анд-цоурсес/цалл-фор-пропосал-меетинг-анд-цоурсес/

Рок за подношење апликација је 28. фебруар 2021. године.

За курсеве и радионице који су одобрени у 2021. години, више информација о могућностима пријаве и учешћа можете добити на линку хттпс://www.ицгеб.орг/ацтивитиес/меетинг-анд-цоурсес/ или се информисати путем Националне контакт особе за сарадњу Црне Горе са ИЦГЕБ-ом (ИЦГЕБ Лиаисон Оффицер):

др Јелена Зиндовић
Универзитет Црне Горе - Биотехнички факултет

е-маил: јеленазиндовиц@yахоо.цом
тел: 020/268-716

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?