Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министарка одбране у посјети касарни Маслине

Објављено: 27.01.2021. 13:33 Аутор: мод

Министарка одбране Оливера Ињац, са в.д. генералног директора Обавјештајно-безбједносног директората Александром Шарановићем и в.д. замјеника начелника Генералштаба ВЦГ пуковником Александром Пантовићем била је у радној посјети касарни "Марко Миљанов Поповић" у Маслинама.

Том приликом брифинг су одржали командант Батаљона за борбену подршку, потпуковник Илија Ђуричанин и в.д. замјеника команданта Батаљона за подршку, потпуковник Рајко Радовић. Они су министарку Ињац и сараднике упознали са организацијском структуром, намјеном и способностима својих јединица. Истакли су да ће припадници Војске Црне Горе наставити професионално да обављају дужности, као и да кроз обуку и вјежбе унапређују знања и вјештине. Такође, у оквиру касарне, припадници Чете војне полиције демонстрирали су борилачке, вјештине у обезбјеђењу ВИП личности, симулирали елиминисање диверзантско-терористичке групе и друге способности.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?