Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јачање Управе компетентним кадром

Објављено: 09.06.2022. 18:54 Аутор: УПЦ

Управа прихода и царина, на путу ка остваривању своје мисије и визије, посебну пажњу поклања компетенцијама кадра.

Знање, искуство, професионализам и интегритет темељи су на којима почива успјешна реализација дефинисаних циљева.

Препознајући професионалне компетенције и цијенећи значај доприноса који својим знањем и искуством може пружити кроз савјетодавни рад, тиму Управе прихода и царина придружио се и др Милан Лакићевић.

У периоду од 2013. до 2015. године, г. Лакићевић налазио се на функцији директора Пореске управе Црне Горе.

Иначе, оње редовни професор на Економском факултету Универзитета Црне Горе.

Наставу је изводио, односно изводи осим на поменутом, и на Факултету за туризам и хотелијерство, Студијама менаџмента у Подгорици и Бијелом Пољу, између осталог, на предметима Финансијски менаџмент, Предузетничке финансије, Корпоративна анализа и контрола, Корпоративне финансије, Бизнис анализа, Анализа пословања...

Такође, гостујући је професор на постдипломским студијама Економског факултета у Бања Луци на предмету Корпоративне финансије.

У периоду од 2007. до 2012. године г.Лакићевић је обављаодужност продекана за научно-истраживачки рад и односе са јавношћу на Економском факултету у Подгорици, а био је и руководилац смјера Рачуноводство и ревизија на академским постдипломским студијама и смјера Менаџмент инвестицијама на примијењеним постдипломским студијама.

Г.Лакићевић је предсједник Ревизорског одбора АД „Електропривреда Црне Горе“ Никшић и предсједник Одбора директора АД „Отрант Комерц“ Подгорица. Такође, био је члан Управног одбора Института цертификованих рачуновођа Црне Горе и Одбора за ревизију НЛБ Монтенегробанка АД Подгорица, а обављао је и дужности члана Одбора директора и предсједника Одбора директора у више привредних друштава у Црној Гори (АД „Бор“ Плав, АД ФЛЗК Никшић, АД „Жељезнице Црне Горе“ Подгорица, АД „Барска пловидба“ Бар итд.).

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?