Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Мисија Међународне финансијске корпорације (ИФЦ) у посјети Црној Гори

Објављено: 03.11.2008. 22:09 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У Црној Гори ће, у оквиру Доинг Бусинесс пројекта, у периоду од 4 - 7. новембра 2008. године, боравити мисија Свјетске Банке, односно Међународне финансијске корпорације(ИФЦ).

Како је основни циљ Доинг Бусинесс пројекта израда извјештаја о условима пословања, тако ће и током посјете бити размијењена искустава и најбоље праксе у области спровођења реформи, које ће допринијети унапређењу пословног амбијента у Црној Гори. У складу са програмом мисије, представници Свјетске банке ће се састати са представницима свих релевантних институција, у циљу оцјене процедура за добијање грађевинских дозвола и регистровање некретинина, као и ефикасности судства, пореске администрације и свих важних питања која се односе на олакшавање пословања у Црној Гори.

Представници Свјетске банке ће током посјете, сходно њиховој оцјени, упутити на приоритетне области за спровођење реформи, након чега ће Влади Црне Горе бити презентиране активности и препоруке од стране експерата Свјетске банке.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?