Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар за економски развој Бранимир Гвозденовић боравиће у радној посјети Пљевљима

Објављено: 05.11.2008. 21:13 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар за економски развој Бранимир Гвозденовић боравиће у четвртак, 06. новембра 2008. године, у радној посјети Пљевљима. Током посјете министар Гвозденовић ће, заједно са представницима Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, Фонда за развој, Дирекције за развој МСП и Завода за запошљавање, презентирати постигнуте резултате у реализацији Програма стимулисања запошљавања, који под називом Посао за вас спроводи Влада Црне Горе.

Према Програму посјете, министар Гвозденовић ће у 11,00 сати одржати састанак са предсједником Општине Пљевља Филипом Вуковићем и његовим сарадницима, а након тога (од 12,00-13,15 сати) слиједи презентација резултата пројекта Посао за вас у сали Скупштине општине. По завршетку презентације (у 13,15 сати), министар Гвозденовић ће дати изјаву за новинаре.

У 13,30 планирана је посјета Средњој стручној школи, уз фокус на њену машинску радионицу, а од 14,15-15,15 предузећу Вектра Јакић као добром примјеру приватизованог предузећа. Током те посјете министар ће дати изјаву и одговорити на новинарска питања. На крају посјете Пљевљима (15,15- 16,00 сати), министар Гвозденовић ће обићи предузеће Орион, власништво Саше Чоловића, који је корисник кредита Завода за запошљавање.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?