Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Делегација Министарства јавног реда Републике Албаније у посјети Министарству унутрашњих послова и јавне управе Црне Горе

Објављено: 31.01.2008. 19:18 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Делегација Министарства јавног реда Републике Албаније, коју предводи министар Бујар Нишани боравиће у петак, 01. фебруара 2008. године, у посјети Министарству унутрашњих послова и јавне управе Црне Горе.

Делегацију Републике Албаније ће, у 12,00 сати, примити министар унутрашњих послова и јавне управе Јусуф Каламперовић са сарадницима, а у разговорима о међусобној сарадњи у борби против криминала, учествоваће и директори полиција двије земље. Том приликом, у 13,00 сати, биће потписан Споразум о прекограничној полицијској сарадњи између Владе Црне Горе и Вијећа министара Републике Албаније, након чега ће се представницима медија изјавама за јавност обратити министри Каламперовић и Нишани. Потписивању Споразума ће присуствовати и шефица Мисије ОЕБС-а у Подгорици, госпођа Параскева Бадеску.

Сниматељи и фоторепортери могу снимити почетак састанка, који ће бити одржан у Свечаној сали Министарства у 12,00 сати, након чега ће се, у 13,00 сати, приликом потписивања Споразума, новинарима обратити министар Каламперовић и министар Нишани.

Акредитације за праћење догађаја је потребно извршити код Министарства унутрашњих послова и јавне управе, на фаx број: 081/ 246 779.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?