Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Презентација нових публикација "Савремени израз традиционалних кућа у Црној Гори", "ЕЦО Лодге концепт у Црној Гори" и "Архитектонско насљеђе басена Скадарског језера"

Објављено: 04.02.2008. 23:10 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министарство туризма и заштите животне средине, у сарадњи са Министарством за економски развој и ГТЗ ом одржаће у уторак, 05.02.2008. године, презентацију брошура "Савремени израз традиционалних кућа у Црној Гори", "ЕЦО Лодге концепт у Црној Гори" и "Архитектонско насљеђе басена Скадарског језера".

На презентацији ће говорити министар туризма и заштите животне средине Предраг Ненезић, министар за економски развој Бранимир Гвозденовић и директор ГТЗ-а за Црну Гору Тхомас Wалдрафф, док ће брошуре презенитари аутори Вељко Радуловић, Бранислав Греговић, Сања Љешковић Митровић и Небојша Аџић.

Презентација и конференција за новинаре биће одржана у уторак, 05. фебруара 2008. године, са почетком у 10:00 сати, у хотелу Црна Гора (зелени салон), у Подгорици.

ПР СЛУЖБА
МИНИСТАРСТВА ТУРИЗМА И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?