Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потписивање Уговора са Агентом регистрације домена .ме

Објављено: 07.02.2008. 22:51 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Потпредсједник Владе за економску политику и предсједник Савјета за .ме домен проф. др Вујица Лазовић потписаће у петак, 8. фебруара 2008. године, Уговор са Агентом регистрације домена .ме.

Јавни позив за избор Агента регистрације расписан је 14. новембра 2007. године, а 17. јануара 2008. године Савјет за .ме домен је изабрао најбољу понуду по том позиву. Конзорцијум који чине компаније ГоДаддy.цом Инц, Афилиас Лимитед и МеНет оцијењен је као најбољи понуђач, чиме је изабран за Агента регистрације. Овај конзорцијум је основао компанију ДОО Домен у Црној Гори (што је и био један од услова предвиђених Јавним позивом), са којом ће Влада Црне Горе и потписати Уговор.

Испред компаније Афилиас Лимитед Уговор ће потписати предсједник Борда директора Филип Грабензе, док ће у име ГоДаддy.цом Инц потписник бити потпредсједник Борда директора Тимоти Руиз, а у име оснивача МеНет Олег Обрадовић и директор ДОО Домена Предраг Лешић.

Потписивању Уговора, које ће се обавити у Вили Горица у 10,00 сати, присуствоваће и амбасадор САД-а у Црној Гори Родерик Мур.

Након церемоније потписавања, потписници ће дати изјаве за јавност.

Акредитације за праћење потписивања Уговора и изјава потписника, треба извршити код Бироа за односе с јавношћу, на тел. 242 566.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?