Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Округли сто Студија изводљивости изградње аутопутева у Црној Гори

Објављено: 07.02.2008. 23:09 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министарство саобраћаја, поморства и телекомуникација и француска компанија Луј Берже (која је на тендеру, као најбољи понуђач, добила посао израде Студије изводљивости за изградњу аутопутева у Црној Гори), организују у петак 08. фебруара 2008, Округли сто о резултатима те студије.

Основни циљ округлог стола је да информише заинтересоване стране о пројекту и презентира његове очекиване бенефите за црногорско друштво и економију. Скуп ће отворити министар саобраћаја, поморства и телекомуникација др Андрија Ломпар, након чега је предвиђена презентација досадашњих резултата на студији и дискусија учесника.

Округли сто:Студија изводљивости изградње аутопутева у Црној Гори одржаће се у згради Владе, ул. Јована Томашевића б.б, са почетком у 10 сати.

По завршетку скупа (у 13,15 сати), министар Ломпар и представник компаније Луј Берже Данијел Серафимовски одржаће конференцију за новинаре.

Сниматељи могу снимити почетак рада Округлог стола и уводну ријеч министра Ломпара и презентацију пројект менаџера Лоис Бергера САС, Рицхарда Wyатта.

Акредитације за сниматеље и новинаре треба извршити код Бироа за односе с јавношћу, на тел. 242 566.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?