Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Замјеник министра за ванредне ситуације Руске Федерације Јуриј Бражњиков боравиће у посјети Министарству унутрашњих послова и јавне управе Црне Горе

Објављено: 24.02.2008. 00:50 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Замјеник министра за ванредне ситуације Руске Федерације, господин Јуриј Бражњиков, боравиће у понедељак 25. фебруара у посјети Министарству унутрашњих послова и јавне управе Црне Горе. Господина Брежњикова ће у 10:00 сати примити министар Јусуф Каламперовић са сарадницима.

Том приликом, на основу одлуке руског Министарства за ванредне ситуације, биће свечано уручене медаље "Учесник хуманитарне ванредне операције", којом се одликују држављани Русије и страних држава који су се посебно истакли у току извиђења операције за ликвидацију послиједица ванредних ситуација. Медаље ће, помоћнику министра Зорану Беговићу, и службеницима Министартва унутрашњих послова Милану Радовићу и Славку Илићу, свечано уручити господин Брежњиков.

Новинари и фоторепортери заинтересовани за праћење овог догађају, могу се акредитовати код Министарства унутрашњих послова на број фаxа : 081 246 779.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?