Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар иностраних послова Црне Горе Милан Роћен примиће директорицу Директората за политичка питања и сарадњу Савјета Европе Клаудију Лућани

Објављено: 05.03.2008. 00:18 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар иностраних послова Црне Горе Милан Роћен примиће у сриједу, 05. марта 2008. године, делегацију Директората за политичка питања и сарадњу Савјета Европе, коју током боравка у Црној Гори предводи директор Директората Клаудија Лућани. Разговори ће бити одржани у Вили Горица, са почетком у 14,45 сати.

Са делегацијом Директората за политичка питања и сарадњу Савјета Европе сусрешће се и директор Управе за спрјечавање прања новца Предраг Митровић (у 15,25), директор Управе за антикорупцијску иницијативу Весна Ратковић (16,05) и директор Завода за заштиту избјеглица Жељко Шофранац (у 16,45 сати). Сви разговори ће бити одржани у Вили Горица.

Сусрет црногорских званичника са делегацијом Директората за политичка питања и сарадњу Савјета Европе можете снимити. Акредитације за сниматеље треба извршити код Бироа за односе с јавношћу, на тел. 242 566.

Након разговора биће објављена саопштења за јавност.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?