Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар иностраних послова Црне Горе Милан Роћен примиће амбасадора Републике Србије у Црној Гори Зорана Лутовца, новоименованог шефа Делегације Европске комисије у Црној Гори Леополда Маурера и амбасадора Републике Македоније у

Објављено: 05.03.2008. 00:19 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар иностраних послова Црне Горе Милан Роћен примиће у сриједу, 5. марта 2008. године новонаименованог изванредног и опуномоћеног амбасадора Републике Србије у Црној Гори Зорана Лутовца, који ће му предати копије акредитивних писама. Сусрет ће бити одржан у кабинету министра иностраних послова, у 13,30 сати.

Истог дана, министар Роћен ће примити амбасадора Леополда Маурера, новоименованог шефа Делегације Европске комисије у Црној Гори, који ће му, том приликом, предати копије акредитивних писама. Сусрет ће бити одржан у кабинету министра иностраних послова, у 15,30 сати.

Министар Роћен ће, такође, у сриједу 5. марта, примити новонаименоваог изванредног и опуномоћеног амбасадора Републике Македоније у Црној Гори, Стефана Николовског који ће му предати копије акредитивних писама. Сусрет ће бити одржан у кабинету министра иностраних послова, у 16,30 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?