Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: ИИ Регионални састанак помоћника министара одбране за политику одбране у оквиру Клирингхаус иницијативе

Објављено: 05.03.2008. 01:38 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Други Регионални састанак помоћника министара одбране за политику одбране у оквиру Клирингхаус иницијативе биће одржан од 05. до 07. марта у хотелу Маестрал у Пржну, код Будве. Домаћин састанка је Министарство одбране Црне Горе.

Свечани пријем добродошлице биће организован у сриједу, 05. марта 2008. године у 20.00 сати, у хотелу Маестрал, а присутне ће поздравити министар одбране Боро Вучинић.

Регионални састанак биће отворен у четвртак, 06. марта 2008. године, са почетком у 09.00 сати, а учесницима обратиће се црногорски помоћник министра одбране др Рајко Новићевић и генерални директор Директората за политику одбране Министарства одбране Републике Словеније Тадеј Бургар. У 9.30 сати предвиђено је групно сликање на платоу испред хотела Маестрал.

Могуће је снимити обраћање министра Вучинића, као и уводна излагања помоћника Новићевића и генералног директора Бургара.

Акредитације новинара нијесу предвиђене.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?