Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар иностраних послова Милан Роћен и министар одбране Боро Вучинић отпутоваће сјутра у сједиште НАТО у Бриселу

Објављено: 10.03.2008. 21:43 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар иностраних послова Милан Роћен и министар одбране Боро Вучинић отпутоваће сјутра у сједиште НАТО у Бриселу, гдје ће на Високом политичком комитету НАТО представити Презентациони документ за Индивидуални партнерски акциони план (ИПАП) Црне Горе и НАТО.

Министри Роћен и Вучинић ће на сједници Високог политичког комитета представницима земаља чланица НАТО презентовати напредак Црне Горе у свеукупним реформама и представити наше приоритете у процесу интеграција.

Министри иностраних послова и одбране ће се у сједишту НАТО такође састати са Клаудијем Бисоњиером, замјеником генералног секретара НАТО.

Презентациони документ за ИПАП представља прву фазу ИПАП процеса у који је Црна Гора ушла на основу одлуке Сјеверно-атлантског савјета НАТО, 4. фебруара о.г. Презентациони документ за ИПАП је израђен у сарадњи са експертима НАТО, и Влада Црне Горе усвојила га је 6. марта о.г. Индивидуални партнерски акциони план је један од механизама у оквиру Партнерства за мир.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?