Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Секретаријат за европске интеграције и Фондација Конрад Аденауер организују радни доручак са представницима медија на тему ИИ Извјештај о реализацији мјера из Акционог плана за спровођење Програма борбе против корупције и

Објављено: 13.03.2008. 20:49 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Секретаријат за европске интеграције и Фондација Конрад Аденауер реализују пројекат редовних разговора, у форми радног доручка, са представницима медија ради бољег и свестранијег информисања јавности о току процеса стабилизације и придруживања.

Сљедећи радни доручак одржаће се у петак 14. марта 2008. године у 09.00 сати у хотелу Црна Гора (Жути салон). Тема Радног доручка ће бити ИИ Извјештај о реализацији мјера из Акционог плана за спровођење Програма борбе против корупције и организованог криминала.

Са представницима медија разговараће предсједник и чланови Националне Комисије за праћење имплементације Акционог плана за спровођење програма борбе против корупције и организованог криминала испред Владе Црне Горе: потпредсједник Владе др Гордана Ђуровић, министар правде Мираш Радовић, министар финансија др Игор Лукшић и директор Управе за антикорупцијску иницијативу Весна Ратковић. Дио Извјештаја који се односи на рад Трипартине комисије презентираће Небојша Стијовић, шеф Одсјека за сузбијање крвних деликата у Управи полиције.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?