Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потписивање Уговора између Европске агенције за реконструкцију и Секретаријата за европске интеграције Владе Црне Горе о финансијској подршци за имплементацију пројеката прекограничне сарадње у оквиру ИПА програма

Објављено: 18.03.2008. 17:53 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У сриједу 19. марта 2008. године, биће потписан Уговор између Европске агенције за реконструкцију и Секретаријата за европске интеграције Владе Црне Горе, о финансијској подршци за имплементацију пројеката прекограничне сарадње у оквиру ИПА програма. Вриједност уговора је 620.000 ЕУР.

Поводом потписивања Уговора, биће одржана конференција за новинаре, на којој ће говорити шеф канцеларије Европске агенције Раинер Фреунд и секретар Секретаријата за европске интеграције Ана Вукадиновић.

Потписивање Уговора и конференција за новинаре одржаће се у просторијама Европске агенције за реконструкцију, са почетком у 10,00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?