Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Уручење банкарске гаранције и почетак регистрације .ме домена

Објављено: 24.03.2008. 14:35 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Потпредсједник Владе за економску политику и предсједник Савјета за .ме домен проф. др Вујица Лазовић примиће у понедјељак, 24. марта 2008. године банкарску гаранцију од Агента регистрације националног домена .ме у износу од 8.2 милиона еура. Том приликом ће званично бити објављен почетак регистрације Интернет домена .ме.

Потпредсједник Лазовић је у име Владе Црне Горе, потписао Уговор са Агентом регистрације 8.2.2008. године. Уговором су регулисани финансијски и други односи између Агента регистрације националног домена .ме и његових оснивача, корпоративног гаранта (компаније оснивачи) и Владе Црне Горе, у циљу постизања најбоље валоризације ефеката коришћења националног домена .ме. Поред услова који су дефинисани Уговором и Понудом, која чини саставни дио Уговора, Агент регистрације је на име Аванса, по Уговору, уплатио Влади ЦГ износ од 5.000.000,00 еура (пет милиона) у року од 30 дана од дана потписа Уговора. Такође, Агент регистрације националног домена .ме је, по Уговору, дужан да достави банкарску гаранцију у року од 45 дана од дана потписа Уговора, на износ од 8.200.000,00 еура (осам милиона и двјеста хиљада еура) као приход за период трајања Уговора, у складу са Финансијским планом из Понуде.

Банкарску гаранцију ће у име Агента регистрације националног домена .ме уручити Предраг Лешић, извршни директор компаније доМЕн.

Уручење банкарске гаранције ће се обавити у Жутом салону хотела "Црна Гора", са почетком у 10.00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?