Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар просвјете и науке Сретен Шкулетић боравиће у радној посјети Општини Бар

Објављено: 27.03.2008. 23:43 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар просвјете и науке проф. др Сретен Шкулетић боравиће у петак, 28. марта 2008. године, у радној посјети Општини Бар.

Током боравка у Бару, министар Шкулетић ће се састати са предсједником Општине Жарком Павићевићем, након чега ће у 11,15 сати свечано отворити реконструисани и проширени објекат ОШ Мексико и посјетити ОШ Мркојевићи у Печурицама.

Објекат ОШ "Мексико" проширен је за 380 м² ученичког простора, урађена је прилазна рампа и санитарни чворови за дјецу са посебним потребама, окречена фасада школе и реконструисана фискултурна сала, а учионице опремљене новим намјештајем и компјутерском опремом.

Средства за реконструкцију, од око 150.000 еура, обезбиједили су Министарство просвјете и науке и Општина Бар, док је "Далмацијацемент Монтенегро" из Сплита обезбиједила донацију од око 10.000 еура за набавку намјештаја и компјутера. Извођач радова била фирма "Житомлин д.о.о." из Никшића.
У оквиру посјете Бару, министар Шкулетић ће се састати са директорима васпитно образовних установа са територије те Општине.

Након посјете школским објектима биће одржана конференција за штампу у Свечаној сали Општине Бар, са почетком у 14,30 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?