Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар правде Мираш Радовић боравиће у радној посјети Тирани

Објављено: 27.03.2008. 23:44 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар правде Мираш Радовић са сарадницима, боравиће у четвртак 27. и претак 28. марта 2008. године, у посјети Тирани, на позив министра правде Албаније Енкелејда Алибеаја.

Током боравка у Албанији, министар Радовић ће са својим домаћином потписати Протокол о сарадњи два министарства, који предвиђа свеобухватну размјену искустава и пракси, у циљу усклађивања националих законодавстава са међународним и европским стандардима, унапређења и модернизације правосудног система, едукације и обуке кадрова, као и сарадње у извршењу кривичних санкција и борби против организованог криминала, трговине људима и дрогом, прања новца, корупције, тероризма и других облика криминала.

Током посјете ТИрани, министар Радовић ће се сусрести са премијером Републике Албаније Сали Беришом, предсједником Врховног суда Тимом Кондијемијем и вице-предсједником Високог судског савјета Крешником Спаијуом.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?