Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар унутрашњих послова и јавне управе Јусуф Каламперовић на Министарском састанку о припремљености и превенцији катастрофа у Југоисточној Европи

Објављено: 08.04.2008. 22:33 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар унутрашњих послова и јавне управе Јусуф Каламперовић учествоваће на Министарском састанку о припремљености и превенцији катастрофа у Југоисточној Европи који се, у оквиру Процеса за сарадњу у Југоисточној Европи (СЕЕЦП), 09. априла 2008. године одржава у Софији. Том приликом министар Каламперовић ће се састати са потпредсједницом Владе Републике Бугарске, господјом Емел Етем, која је и министар за државну политику у области катастрофа и ванредних ситуација.

У експертском дијелу састанка посвећеног сарадњи служби за ванредне ситуације земаља региона, испред Министарства унутрашњих послова и јавне управе Црне Горе, учествује помоћник министра за ванредне ситуације и цивилну безбједност, Зоран Беговић.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?